Sisällysluottelo

Miten suunnitella näyttävä roll up?

Olemme toimittaneet tuhansia Roll Up telineitä. Mainoksia on monenlaisia, ajoittain pääsemme tekemään näyttäviä roll uppeja joihin painetaan upea kuva mutta välillä tekeminen ei ole niin helppoa, jos esimerkiksi kuvan laatu ei ole hyvä.

Miten siis suunnitella roll up oikein?

Näin suunnittelet tehokkaan roll upin itse

Kuten sanonta menee hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, tämä pätee myös roll uppeihin. Suosittelemme siksi miettimään etukäteen millaisen markkinointiviestin haluat välittää Roll Up mainoksella ja millaisessa ympäristössä sitä tullaan käyttämään. Roll up telineillä on monenlaisia tehtäviä se voi olla esimerkiksi:

 • tuotemainos
 • brändi
 • opas

Mieti siis huolellisesti mihin tulet käyttämään roll up mainostasi sillä rollup-mainokset ovat suosittuja tapoja markkinoida yritystä tai brändiä messuilla, tapahtumissa ja myymälöissä. Seuraavat vaiheet auttavat sinua suunnittelemaan tehokkaan rollup-mainoksen:

 1. Tavoitteet ja kohdeyleisö: Selvitä, mitä haluat saavuttaa rollup-mainoksellasi ja kuka on kohdeyleisösi. Haluatko esimerkiksi edistää tuotetta tai palvelua, lisätä brändin tunnettuutta tai kutsua ihmisiä käymään messuosastollasi? Kohdeyleisö vaikuttaa myös mainoksen suunnitteluun, joten selvitä, mikä heidän mieltymyksensä ja tarpeensa ovat.
 2. Logon ja kuvien käyttö: Rollup-mainoksen tärkein osa on visuaalinen elementti, joka kiinnittää huomion. Käytä yrityksen logoa, joka on helposti tunnistettava ja luo mieleenpainuvan kuvan brändistäsi. Käytä myös muita korkealaatuisia kuvia ja grafiikkaa, jotka tukevat mainoksen viestiä.
 3. Slogan tai iskulause: Tehokas slogan tai iskulause voi auttaa viestimään brändin viestin nopeasti ja selkeästi. Käytä lyhyttä, iskevää ja helposti muistettavaa iskulauseita tai sloganeita, jotka vetoavat kohdeyleisöön.
 4. Tärkeimmät tiedot: Rollup-mainoksessa on tärkeää välittää oleelliset tiedot lyhyesti ja ytimekkäästi. Kerro esimerkiksi yrityksen nimi, tarjoamasi tuotteet tai palvelut, tärkeimmät edut ja yhteystiedot.
 5. Värimaailma: Rollup-mainoksen värimaailma vaikuttaa suuresti sen tehokkuuteen. Käytä värejä, jotka tukevat brändiäsi ja ovat houkuttelevia kohdeyleisöllesi. Huomioi myös, että liian kirkkaat ja räikeät värit voivat olla liian häiritseviä ja vaikeita silmille.
 6. Fontit ja tekstit: Valitse fontit ja tekstit, jotka ovat selkeitä ja helposti luettavia. Käytä isoja fontteja tärkeiden kohtien korostamiseen ja varmista, että tekstit ovat kontrastissa taustan kanssa.
 7. Layout ja design: Rollup-mainoksen layoutin ja designin tulee olla selkeä, houkutteleva ja helposti ymmärrettävä. Varmista, että design on tasapainossa ja että kaikki elementit tukevat mainoksen tarkoitusta.

Muista myös, että rollup-mainoksen koko vaikuttaa sen tehokkuuteen. Liian pieni tai liian suuri mainos voi hukkua ympäristöön.

Top 5 asiat roll upin suunniteluun

 1. Muista aina käyttää hyvän laatuisia kuvia.
 2. Tärkein viesti kannattaa yleensä sijoittaa mahdollisimman ylös.
 3. Näytä oikea informaatio, ei liikaa eikä liian vähän.
 4. Valitse erottuvat värit ja fontit.
 5. Valitse oikean kokoinen roll up. Liian pieni ei näy ja liian iso ei sovi tilaan.

Pyydä tarjous roll upin suunnitelusta

Shopping Cart