Miten valita oikeanlainen roll up?

Tarjolla on useita erilaisia roll up teline malleja. Näillä ohjeilla valitset helposti oikeanlaisen roll upin. Yleensä roll upit jakaantuvat muutaman erilaiseen ryhmään ja ne on tarkoitettu erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Ohjeet roll upin valintaan

  • Pienet Roll Up telineet. Nämä mainostelineet sopivat esimerkiksi normaaliin mainontaan. Tämä koko luokan koot vaihtelevat 40×200 aina 65×200 asti. Nämä ovat erittäin kustannustehokkaitamainoksia.
  • Standard Roll Up telineet. Nämä roll upit ovat erittäin tukevia ja niiden mukana toimitetaan yleensä kuljetuslaukku. Roll Uppien leveydet vaihtelevat 65-120 cm ja korkeus aina 200 cm asti. Tämä roll up ehdottomasti kaikkein suosituin malli.
  • Kaksipuoleiset roll up mallit. Nämä mallit sopivat isompiin tiloihin missä ihmisiä saattaa kulkea molemmilta puolin telinettä.
  • Edulliset roll up mallit ovat normaaleja ja eniten käytettyjä Roll Up telineitä joiden koko on yleensä noin 80x200cm näissä telineen rakenne on yleensä kevyempi rakenteinen, joka vaikuttaa esimerkiksi niiden kestävyyteen.
Shopping Cart